Del celler al Castell

Ruta enoturística de Gelida
a partir de
11.00 €

L'Associació d’Amics del castell de Gelida us proposa l’activitat "Del celler al castell: Ruta enoturística de Gelida" que de ben segur us permetrà descobrir el patrimoni enoturístic de la vila i gaudir d’una jornada lúdica amb la família i els amics.
Aquesta activitat consisteix en una visita combinada a un celler de Gelida i al castell.

10:30h Visita guiada al castell de Gelida
Un audiovisual us endinsarà als orígens del castell de Gelida, al segle X, i fareu un recorregut per la seva llarga història, primer com a castell de frontera i després com a palau residencial. Tot seguit, mitjançant la visita guiada, podreu veure l’ església preromànica de Sant Pere del castell, una exposició situada al Centre d’Interpretació, i les restes arqueològiques i constructives d’aquest castell medieval.
El castell de Gelida us ofereix a més la possibilitat de gaudir d’un extraordinari mirador del Penedès.
La visita té una durada de 1h 30 min i un preu de 3€/persona.

12:30h Visita a un celler de Gelida
Podeu triar la visita a una de les tres caves properes de Gelida: Caves Torelló*, Bodugues Sumarroca, Caves Marquès de Gelida i Masia Can Pasqual. La visita té una durada de 1h 30 min i un preu de 8€/persona.
A les Caves Torelló, Bodegues Sumarroca i Caves Marquès de Gelida la visita inclou un recorregut pel celler i una degustació final d’una copa de cava. A la Masia Can Pasqual la visita es realitzarà a les vinyes i a un antic celler de la casa. En finalitzar també es degustarà una copa de vi o cava.

PREU TOTAL DE LA VISITA COMBINADA: 11€/persona

* Visita i degustació a Caves Torelló 10 €

Informació addicional
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?