El Pati de Cal Rei

A les caves Jaume Giró i Giró

El Pati de Cal Rei es un espai annexe a les caves Jaume Giró i Giró, destinat a oferir un servei de barbacoa als nostres clients.

Allà podreu gaudir de un ambient arreglat i relaxat, amb taules, bancs i graelles a la vostra disposició. Hi ha dues zones cobertes ( una d’elles es pot tancar ), i en el cas de pluja forta, una carpa en el que en diem Hort de Cal Rei, especial per a fer-hi calçotades. 

Disposem de parking adjacent per a alguns cotxes.

També us oferim la llenya de ceps per els vostres calçots, carns a la brasa o el que vulgueu. Al ser un espai de capacitat limitada, us aconsellem que reserveu amb la suficient antelació.

Els mesos d’estiu solen haver-hi grups que el sol·liciten en exclusivitat per a Comunions, Bateigs, Festes d’Aniversari, etc. etc. En aquests casos, els clients es dirigeixen a un servei de Catering d’algun restaurant conegut, al que brindem tota la nostra ajuda.

Tenim obert , sempre que hi hagin reserves, els dissabtes i diumenges de de 10,00 del matí a 17,00 de la tarda. (També podeu venir els dies laborables, prèvia reserva).

Per a mantenir l’espai, sol·licitem 2,70.- € i una ampolla de cava o vi per persona de més de 10 anys, podent-se consumir a la temperatura adequada en el mateix Pati.

Els nens menors de 10 anys la meitat ( 2 nens: 2,70.- € i una ampolla de cava o vi ). El cava més econòmic ( Brut Nature Reserva Ecològic ), que es consumeixi en el Pati, l’ofertem a 7,20.- € / amp.

Estem darrere l’Església de Sant Sadurní, amb la que som veïns en el carrer Montaner i Oller, 5-xamfrà amb Ctra. de Martorell. Així doncs, no teniu pèrdua. Amb el Tomton busqueu Ctra. De Martorell nº13. Us serà més fàcil arribar.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?