Escapada Gastronòmica

Sala Fil·loxera
a partir de
32,00 €

Cava, xocolata i cuina catalana. La vessant més suculenta de Sant Saduní d'Anoia

Al CIC Fassina - Centre d'Interpretació del Cava - endinsa't en la història d'aquest gran vi i en la dels seus protagonistes. Descobreix amb una visita guiada molt propera i amena com Sant Sadurní, terra de vinyes i cava, ha aconseguit amb esforç i la constància de la seva gent, convertir-se en la indiscutible Capital del Cava. Finalitza la visita tastant un cava i un producte local.
Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata a través d'un impressionanat audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores que et portaran als orígens de la xocolata. Podràs experimentar amb pinyes i faves de cacau i veuràs el funcionament de la planta pilot per entendre el procés d'elaboració de la xocolata Simón Coll. Durant la visita tastaràs la xocolata acabada de fer i amb les explicacions de les nostres guies aprendràs a degustar-la de manera òptima.
Paladeja la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel Fonda Neus. El 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa, es posen davant els fogons i comencen a cuinar els seus plats casolans per els carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda. El menú Fil·loxera, un menú estacional, reuneix els records i la nostàlgia d'aquella època amb una cuina tradicional amb productes de temporada.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?