Escapada Segura Viudas

Heretat Segura Viudas
a partir de
52,00 €
Descobreix els inicis de la indústria del cava a l'antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, actual Centre d'Interpretació del Cava. Coneix de forma interactiva els secrets del cava, la història de les seves vinyes, l'esforç i la persistència dels seus protagonistes i el seu esperit de celebració, que han fet del cava i de Sant Sadurní d'Anoia un producte i una terra únics.

Apropa't a l'Heretat Segura Viudas i admira els vestigis centenaris que certifiquen el caràcter agrícola d'aquest enclavament. Passeja per les nostres vinyes i descobreix les relacions centenàries que l'home ha establert amb aquest paisatge i els seus habitants. Endinsa't al celler per tal de conèixer els detalls dels fruits de l'Heretat. Vine a gaudir d'un indret on els caves i vins s'elaboren en harmonia.

Continua la teva visita al restaurant enogastronòmic Cal Blay Vinticinc de Sant Sadurní d’Anoia, ubicat en un celler modernista de 1905. La cultura del vi i del cava aquí té casa seva. 35 anys després de la inauguració del seu primer restaurant, Cal Blay et convida a participar en la seva recerca del gust, combinant el coneixement de la cuina tradicional i de les noves tendències gastronòmiques. Multitud de detalls fan d’aquest restaurant un espai singular i molt especial; els clients podran jugar al joc de les aromes del cava, o podran rentar-se les mans amb tovalloles perfumades amb cava. L’esperit del vi, del cava i del Penedès portat als sentits i al paladar.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?