"ESCAPADA WELLNES EN PARELLA"

MASIA SPA CAN PASCOL CASA RURAL ECOLÒGICA
Masia Spa Can Pascol
a partir de
400.00 €

Us proposem una Escapada Wellnes en Parella d'un cap de setmana, al nostre Spa entre vinyes. (2 persones, 2 nits).

SPA es la abreviatura de la frase grega Salus Per Aquam, l’aigua com a concepte de tractament curatiu, relaxant i de bellesa. 

L’Spa de Masia Spa Can Pascol Turisme Sostenible es una sala de 50m2 que està a uns 28-30 graus de temperatura i es molt lluminosa, la llum natural entra durant tot el dia a través d’una claraboia ubicada al sostre. En el interior de l’Spa i envoltada de pedra natural i plantes de interior, trobareu la piscina climatitzada, l’aigua sempre es troba de 32-34 segons l’ època de l’any. La piscina també compta amb cromoteràpia, cap al vespre quant ja no entra llum natural per la claraboia, l’aigua es torna dels colors dels leds instal·lats en el interior de la piscina que van canviant de gama cromàtica, una experiència a l’hora relaxant i vitalitzant. A la piscina també podem relaxar-nos en el banc del Jacuzzi amb el suau massatge de les bombolles d’aire o amb un bon massatge d’esquena i de cervicals en el xorro escossés. L’aigua del xorro escossés surt a uns graus per sota de l’aigua de la piscina per crear un suau contrast tèrmic.

En el Spa també hi trobareu una dutxa sensació pluja amb termostat fixa, una bicicleta estàtica i una sauna de infraroigs de 3 places amb CD i cromoteràpia. L’us de la sauna allibera toxines (sodi, metalls pesats, colesterol, greixos, nicotina i alcohol), neteja la pell de residus, dona to i elasticitat, redueix la cel·lulitis, millora tot el metabolisme, hidrata el sistema respiratori i té unes capacitats relaxants extraordinàries. Es recomanen de 15 a 20 minuts a 60 graus de temperatura, al sortir de la sauna es molt saludable una dutxa d’aigua temperada, o freda per els més valents, per tonificar el cos amb el contrast de temperatura. L’us de la sauna no es recomanable per persones amb dolences, cardíaques, neuròtiques o epilèptiques.

Al ser Masia Spa Can Pascol de lloguer íntegra i no per habitacions, l’us de l’Spa es exclusiu per vosaltresmolt íntim, tot un luxe sense compartir amb altres clients. Podeu entrar i sortir durant tot el día de l’Spa
per utilitzar la piscina climatitzada. El jacuzzi i el xorro escossés entren en funcionament de les 18h fins les 24h i la sauna de 17h a 22h. L’Spa compte amb Serveisde neteja, de barnussos de retorn i de sabatilles individualitzades de no retornament, exclusives per entrar a l’Spa. També compte amb els Serveis Extres Optatius de Massatges amb oli de raïm i amb Tractaments de Viteràpia.

Carta de Massatges:

Massatge d’Esquena (terapèutic, descontracturant, relaxant muscular). Massatge de Cames i peus (activa la circulació, relaxant muscular, cames pesades). Reflexologia Podal (massatge en els peus que ajuda a millorar els trastorns d’ òrgans vitals): Tots ells de 45 minuts de durada i 40 euros.

Massatge de Cos Sencer (relaxant muscular, mental i emocional, activa la circulació sanguínia). Massatge Energètic o Reiki (imposició de mans, transmissió d’energia, relaxació total, calma nervis i ansietats): Tots dos de 60 minuts de durada i 50 euros.

Massatge Antiestrés (massatge relaxant de cos sencer, facial, capil·lar, esquena, braços, mans, cames i peus): de 90 minuts de duració i 60 euros.

Peeling Corporal (acció exfoliant a base d’ extractes de raïm que estimula la circulació deixant una pell renovada, suau i ferma). Massatge relaxant (amb oli temperat de raïm): Tots dos tractaments de 45 minuts de durada i 40 euros.

 

A Masia Spa Can Pascol estem compromesos amb la sosteniblitat i el turisme responsable, amb la filosofia Slow i l'amor al nostre planeta.

La piscina climatitzada del Spa es d'aigua salada, sense clor, amb més flotació del normal. L'aigua de la piscina s'escalfa amb energia solar a la primavera i a l'estiu i amb biomassa a la tardor i a l'hivern. La claraboia del sostre del Spa recull molta llum natural fent de  l'Spa un habitacle molt lluminós de dia Les plantes tropicals de la rocalla de l’Spa formen un petit microclima que ajuda a recollir la humitat de l’ambient  assegurant una òptima qualitat de l’aire interior donat l’efecte purificador de la vegetació.

La calefacció de la casa (22 graus) i l'aigua sanitaria de la casa s'escalfen amb biomassa.

Tota l' informació de la Casa Rural a: https://masiacanpascol.com/

Informació addicional

Trobareu tota l'informació de la casa rural a:

https://masiacanpascol.com/

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?