Guilera 1927: El cava necessita temps per esdevenir un Gran Cava

a partir de
25,00 €

Cava Guilera som un petit celler familiar especialitzat en l'elaboració artesanal de caves de llarga criança: Reserva i Gran Reserva. Elaborem unes 25.000 ampolles anuals, mantenim tot el procés artesanal i treballem amb criances que oscil•len entre 24 mesos i 12 anys. La nostra filosofia parteix de la idea que un cava necessita temps per esdevenir un Gran Cava. Per aquest motiu practiquem l’art de la paciència i deixem que els nostres caves evolucionin fins assolir el seu màxim nivell d’excel·lència.

Durant les dues hores que dura la visita: Anirem a la vinya, visitarem el petit celler familiar i tastarem cinc caves premium: Guilera Xarel•la 2012, Guilera BNGR 2010, Guilera Musivari 2007, Guilera Agosarat 2006 i Guilera Rosat Reserva 2016. Tots aquests caves han estat premiats en els concursos de vins més prestigiosos del panorama actual. Premis Vinari 2018 / Decanter 2018 i 2019 / International Wine Challenge 2019.

Pere Guilera (president i tercera generació de Cava Guilera) us acompanyarà durant el transcurs de la visita. Amb paraules del sociòleg i escriptor de vins Lluís Tolosa: “En Pere Guilera és viticultor, enòleg i president de Pimecava, la patronal de les petites i mitjanes empreses del cava. És un dels grans defensors del paisatge de la vinya. Un home senzill, culte i intel·ligent. Un dels grans personatges del sector del cava que val la pena conèixer. Recomano molt personalment la visita. És on jo he portat la meva família a veremar.

TURISME CULTURAL SOSTENIBLE

Practiques el turisme cultural sostenible? Tenim una estació de tren renfe a 10 minuts caminant de Cava Guilera. Renfe R4 – Lavern Subirats. Si véns amb tren t’enviarem el cava a casa gratuïtament. Oferta vàlida a la península ibèrica, mínim caixa de 6 ampolles.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?