Hotel Rural El Molí de Pontons

a partir de
40.00 €

El Molí és un petit hotel rural ubicat a Pontons, a la part més alta del Penedès, rodejat de vinyes i boscos i banyat per 115 fonts naturals.

Ocupa una casa de poble de 1989, restaurada el 2007 amb l'encant d'èpoques passades però amb les comoditats d'avui dia i té restaurant propi obert al públic, El Papà.

Disposem d'habitacions amb encant totalment  equipades amb bany, suites amb jacuzzi, jacuzzi - spa i apartaments per a 4 o 6 persones,ubicats al edifici del restaurant.
Completem la nostra oferta amb el nostre restaurant El Papà, on podrwu gaudir d'esmorzars, mitja pensió, pensió complerta i també dinars gastronòmics de maridatge, sensorials i "sunrise"- sopars a peu de vinya per veure com s'amaga el sol, disfrutant d'un àpat entre amics. 

Oferim paquets romàntics a les nostres suites amb sopars servits a l'habitació, massatges de vi i banys de llavors, sortides a cavall per parelles o grups sols amb el monitor, rutes del vi amb guia, rutes culturals, recollides d'hostes a l'aeroport, paquets per empreses, sortides en bici, o en quads... 
L'experiència al Penedès pot ser totalment completa amb nosaltres!

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?