I Edició Wine & Yoga · Mas Rodó

a partir de
30.00 €

DIUMENGE 9 Juny de 11h- 14h

MAS RODÓ, el celler de vins monovarietals d’alta qualitat, finalista dels premis FAD d’Arquitectura Sostenible i la marca referent de yoga SHAMBHALA BARCELONA, s’uneixen per portar a terme la seva primera edició de WINE AND YOGA.

En el marc incomparable de MAS RODÓ, envoltats de vinyes i muntanyes s’impartirà una Master class de Hatha- Vinyasa amb la col.laboració de Sâdhana centre de yôga.

Els participants a la Masterclass gaudiran de la classe de yoga, i d’una copa de vi post classe per relaxar-se contemplant el paisatge i una welcome bag de record amb alguns detalls de MAS RODÓ i SHAMBHALA BARCELONA.

Per tal que hi pogueu anar acompanyats, hi haurà un preu especial per acompanyants, que podran fer una visita al celler i el tast de 3 vins mentre els “yoguis” esteu a la Masterclass.

Hi haurà disponible també servei de WINE BAR, amb vi MAS RODÓ, i una FOOD TRUCK amb menjar vegetarià, per si us entra la gana.


Preu iogui :
 Master class + copa de vi + welcome bag = 30€
Preu acompanyant*: Visita al celler + tast de 3 vins = 10€


HORARI:

11h- 12:30h- MASTERCLASS
11h-12:30h-  Visita al celler
12:30h- 14h- Servei de wine bar i foodtruck vegetarià
14h- Fi de la jornada

*Quan feu la reserva online:
1) Trieu el número de persones total --> Continua
2) A "descomptes aplicables", seleccioneu la casella, trieu el número de persones acompanyants i se us aplicarà el descompte.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?