Maridatge amb formatges a la terrassa de Carol Vallès

a partir de
23,00 €

Descobreix com s’elaboren els caves artesanals que produïm al nostre celler i gaudeix d’un maridatge amb formatges catalans a la terrassa. Una oportunitat única pels més gourmets.

L'activitat comença a les vinyes, una passejada per la nostra finca on visitarem algunes de les vinyes més velles de la finca amb ceps de més de 50 anys d'història.
Després del recorregut per les vinyes seguirem amb una degustació comentada al pati del celler de quatre dels nostres caves Reserva i Gran Reserva i quatre formatges catalans, una proposta de maridatge que hem confeccionat amb els afinadors Vilafranquins Xerigots.

L'activitat té una durada d'unes 2 hores aproximadament.

MESURES COVID-19:

Aquesta activitat ha estat adaptada per complir i seguir totes les mesures de seguretat que ens marca la Generalitat de Catalunya, així, hem pres les següents mesures:

-Els grups seran molt reduïts, de places limitades i escalonats per horaris per tal d'evitar aglomeracions.

-Durant les explicacions el grup sempre estarà acompanyat d'una persona que vetllarà en tot moment per les normes de seguretat, higiene i distància social.

-Disposarem de gel hidroalcohòlic a l'entrada dels espais interiors del celler així com papereres amb tapa accionades amb pedal.

-És imprescindible venir amb mascareta que serà d'ús obligatori per entrar a les zones interiors.

-Es farà més freqüent la neteja de zones comuns i espais com taulells i banys.

-Tot el parament necessari excepte les copes serà d'un sol ús per garantir una higiene òptima.

-L'activitat es durà a terme a l'aire lliure per a que sigui més còmode complir les normes de seguretat durant el tast i les explicacions. En cas d'inclemències es compliran les distàncies de seguretat.

-Es controlarà l'accés a l'agrobotiga per evitar aglomeracions en espais tancats.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?