Nadal & Mehari

Nadal & Mehari vintage car entre vinyes

És una activitat teambuiling pensada per a grups de més de 50 persones en què tots els membres puguin participar!

Dividirem el grup en 4 subgrups, de manera rotativa cada grup passarà per cadascuna de les activitats i al final de la jornada farem una posada en comú i lliurament de premis, 1 LOT DE PRODUCTES Nadal.

Calculem que cada activitat durarà uns 30 minuts i deixem uns 10 minuts de marge per assegurar una bona rotació entre els grups. Total durada: 3 hores aprox.

ESQUEMA D'ORGANITZACIÓ:

Grup 1: Vintage car tour entre vinyes

Grup 2: Visita al celler

Grup 3: Tast de 4 productes (un vi, dos caves Reserva i Gran Reserva, un vi dolç)

Grup 4: Taller: "Un perfum dins la copa: Els Aromes del Cava"

Vintage car tour entre vinyes

Gaudeix d'una ruta pel Penedès en Mehari i gaudeix d'una autèntica aventura vintage! Viu el paisatge i les nostres vinyes, descobriràs algunes de les vistes més privilegiades de la comarca. El grup sortirà del celler i farà una ruta guiada de 30 minuts de durada. Abans de començar, una breu explicació sobre el Mehari, les seves particularitats i conducció. Practicarem i iniciarem el nostre Safari per descobrir el paisatge i les vinyes del Penedès amb les seves tres varietats autòctones: el Xarel·lo, el Parellada i el Macabeu. Seguidament... el moment chill... pararem per gaudir d'una copa de cava als peus de Montserrat! (El grup anirà acompanyat d'un guia i un assistent en ruta.)

Visita al Celler

La visita comença davant del celler, amb vistes al conjunt de 100 hectàrees de vinyes de la Finca de Can Nadal, alguns amb més de 65 anys d'antiguitat. Seguirem el recorregut per les principals etapes del procés d'elaboració del cava. Baixarem a la cava fundacional, construïda el 1943 a 20 metres de profunditat, i allà veurem reposar les ampolles i serem testimonis de la segona fermentació.

Taller d'aromes: Un Perfum dins la copa 

A través dels seus aromes el vi ens sedueix i al mateix temps ens proporciona informació molt valuosa. L'entrenament del nostre sentit de l'olfacte és la clau per descobrir, recórrer i gaudir aquest univers tan ric i complex. Per entrenar ... A cada varietat autòctona: Macabeu, Xarel·lo, Parellada li seran associats dos flascons amb diferents aromes sense identificar. Mitjançant l'anàlisi olfactiu haurem de desxifrar a quina aroma correspon cada flascó amb un temps determinat i anotarem el resultat de la seva anàlisi. Els membres del grup intentaran endevinar quins aromes trobem a cada tipus de raïm i conformen el perfum dins la copa!

Tast de quatre productes

Tastarem els vins i caves Reserva i Gran Reserva on identificarem a la copa els aromes analitzats anteriorment.  
CATA:
Nadal x Blanc 2017
Cava Salvatge Rosé Brut Reserva 2013
Cava Nadal Brut Nature Gran Reserva 2012
Nadal 1510 Botrytis Noble 2001

Informació addicional

Caves Nadal

Finca Nadal de la Boadella s/n

Codi postal: 08733

Municipi: Torrelavit

Telèfon: 938 988 011

Mòbil: 607 46 30 52

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?