Rutes en segway a Sitges

segway sitges/mini tour
a partir de
35,00 €

 

RUTA MINI

Et proposem una ruta de 60 minuts de duració en la que, després d'una breu explicació i entrenament inicial, recorrerem el Passeig Marítim de Sitges. Gaudirem de les meravelloses vistes del litoral sitgetà, així com de les espectaculars mansions de principis de S. XX que es troben a l’àrea del Terramar. Mentre ens divertim conduint el Segway t'anirem explicant alguns secrets d'aquesta ciutat. Com no podria ser d'altra manera, acabarem la nostra ruta a peus de l’emblemàtica Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla.

Màxim 8 participants.

Preu: 35€/persona

 

RUTA TERRAMAR

Per aquells que volen una mica mes d’emoció proposem aquesta ruta que inclou tot el recorregut de la ruta mini (entrenament inicial i Passeig Marítim) i hi afegim l’entrada als Jardins del Terramar. Un espai preciós construït a 1919 y  la millor opció per comprovar com responen els nostres Segways X2 en un terreny ben similar al de muntanya, donat la gran vegetació que hi trobarem en el seu interior. La durada total de la ruta es de 90 minuts.

Màxim: 15 participants

Preu: 45€/persona

 

RUTA CLÀSSICA

En aquest cas et proposem completar la ruta fins a les 2 hores per fer el recorregut més complert de la ciutat de Sitges. Començarem la nostra experiència Segway al Passeig Marítim, continuarem als Jardins de Terramar i afegirem un últim tram en el que coneixerem els orígens i la historia d’aquesta meravellosa ciutat recorrent el nucli antic de Sitges. Entre d’altres veurem el Museu Bacardí, L’Esglesia Sant Bartomeu i Santa Tecla, el Palau Maricel i el Cau Ferrat.

Màxim: 40 participants

Preu: 55€/persona*

 

* Preus calculats en base a un grup de fins a 15 persones. Grups mes grans consultar.

Informació addicional

 

 • Els participants han de pesar entre 35 i 120kg.
 • Tots els nostres tours estan guiats per monitors experts  que faran una breu instrucció inicial sobre el funcionament del Segway.
 • El material necessari per dur a terme l’activitat serà proporcionat per SEGWAY & TOURS
 • Punt de trobada: C/Sant Pere, 21, Sitges. Demanem acudir 10 minuts abans.
 • Recomanem dur calçat i roba còmodes i protegir-se del sol a l’estiu.
 • La nostra atenció es personalitzada, es per això que hi haurà 1 guia cada 6-8 persones.
 • Les dones embarassades NO poden realitzar l’activitat.
 • Idiomes: català, castellà, anglès i francès. Altres idiomes també disponibles amb servei de traducció amb cost addicional.
 • Disponibilitat de Dilluns a Diumenge de 10h a 20h
 • Es necessari realitzar reserva prèvia per assegurar disponibilitat.
 • Telèfon de reserves: (+34) 653 791 595
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?