Sala de Tast Simón Coll Xocolaters: Cacaus Aromàtics.Viatge als Orígens

Descobrirem que hi ha un món més enllà de la xocolata tal i com la coneixem a l'Obrador de Cacaus Aromàtics i la Sala de Tast de Simón Coll Xocolaters.

Un món que descobrirem encetant un viatge audiovisual als orígens del cacau que ens portarà a conèixer el seu habitat i com es desenvolupa el fruit fins que arriba a les nostres mans. Un viatge on farem la nostra pròpia xocolata a l'estil més tradicional, provarem diferents tipus de faves de cacau (torrades i crues), veurem com és una fava de cacau per dins i ens convertirem en experts tastadors per poder degustar el què anomenem cacaus aromàtics d'orígens com Madagascar, Nicaragua o Perú.

Per últim, l'experiència acabarà visitant el nostre centre I+D de màquines restaurades de l’antiga fàbrica Simón Coll. És on investiguem amb el cacau i la xocolata i on elaborem produccions limitades i bombons en fase de test. 
 

Una activitat on poder treballar la motivació i el treball en equip, i complementar una reunió de feina fora de l’espai de treball habitual. 

La sala té una capacitat máxima de 16 persones i s’ofereix exclusivitat.
 

Informació addicional

Simón Coll Xocolaters

C/Sant Pere, 37

08770 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

Persona contacte: Anna Toledano

Dades contacte: salatast@simoncoll.com o T.93.891.11.00 (ext.143)

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?