Taller d´Introducció a la degustació de vins

a partir de
38,90 €

Inicia't en el coneixement de el món de el vi d'una manera pràctica i didàctica il·lustrat pels nostres sommelliers activant els sentits de la vista, olfacte i gust.

L'activitat està pensada per a un grup màxim de 8 persones per tal de complir amb les mesures de prevenció. Cada client disposarà del seu propi espai (butaca i tauleta) per a la realització de les cates

Un cop finalitzat el taller anirem passejant pel nostre jardí de varietats per visitar la cava subterrània i la nostra biblioteca privada de vins.

Després de la visita us oferim la possibilitat de seguir gaudint de la vostra experiència Jean Leon a la terrassa del nostre Wine Bar.

A causa de la nova normalitat en la qual entrarem en breu el compromís d'Enoturisme Jean Leon és oferir activitats en les que el nostre client tindrà la certesa d'un entorn segur en la qual s'han implementat totes les mesures de prevenció. Per aquest motiu totes les nostres activitats tindran lloc a l'aire lliure gaudint de l'preciós escenari que ens ofereix la Finca de Jean Leon la propietat s'estén al llarg de 150 hectàrees de vinyes i flora autòctona.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?