Visita amb maridatge al celler Vardon Kennett

a partir de
20.00 €

Descobreix el celler Vardon Kennett per formar part d’una història en la qual el passat, l’entorn i el vi es fusionen en una experiència inoblidable.

Aquest celler, propietat de la Familia Torres, està situat entre vinyes llegendàries del Penedès i amaga la llegenda del personatge fascinant Vardon Kennett, un antic comerciant procedent de l’illa de Guernsey i qui, enamorat d’una jove barcelonina, un bon dia va decidir canviar el seu rumb per iniciar una nova vida entre vinyes a la Finca de Santa Margarida d’Agulladolç.

Enmig d’aquest entorn rural és on avui en dia s’elabora el  prestigiós i delicat escumós Cuvée Esplendor de Vardon Kennett, un homenatge a tots els esperits lliures i aventurers. Aquest escumós únic és un reflex de cada anyada, del terroir i de les varietats que l’integren.

Et convidem a conèixer més sobre el llegat de Vardon Kennett i gaudir d’un maridatge de Cuveé Esplendor amb uns bombons de xocolata, creats pel xocolater Enric Rovira i el canadenc François Chartier, reconegut a nivell internacional com un dels investigadors pioners en l’àmbit de les creacions aromàtiques de receptes i en el de les harmonies entre vins i plats.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?