PALMADOTZE Galeria d'Art Contemporani

PALMADOTZE és una galeria d’art contemporani ubicada a l'Alt Penedès. 

L'any 2013, després de 23 anys de trajectòria a Vilafranca del Penedès, la galeria traslladà la seva seu a una masia del S. XV anomenada Masia Mas Pujó, ubicada al terme municipal de Santa Margarida i els Monjos.

La peculiaritat de la regió ofereix l’oportunitat d'exhibir una proposta cultural diferent que mostra la connexió existent entre “Art/Paisatge/Vi” a través de les similituds i els paral·lelismes existents entre el respecte a la natura, inseparable de l’elaboració del vi, i els processos de creació artística.

La galeria contempla la programació d’exposicions temporals complementades puntualment amb conferències, concerts, espectacles de dansa, performances a l’aire lliure o tasts de vi i oli, entre altres activitats. 

Tanmateix compte amb un fons d'art permanent amb obres - pintura, obra gràfica, escultura, fotografia i vídeo – de diferents tendències i estils. Realitzades per artistes penedesencs com Lluís Mª Güell, August Rosell, Plantalech o Mª Teresa Baltasar, entre d’altres, i nacionals i internacionals de diferents generacions com Serra de Rivera, Joan Brossa, Joan Fontcuberta, Guinovart, Hernández Pijuan, José Maldonado, Miralda, Muntadas, Perejaume, Antoni Tàpies, Claudia Terstappen o Mayte Vieta, entre altres.

Apropa't a PALMADOTZE, una galeria que proposa noves fórmules de divulgació i promoció de l’art contemporani intentant aportar particularitat i dinamisme al seu programa expositiu, a més a més de dinamitzar culturalment la comarca enriquint el seu patrimoni.

Masia Mas Pujó
Codi postal: 
08730
Municipi: 
Santa Margarida i els Monjos
Telèfon: 
+34 938 180 618
Reserva prèvia: 
Si
Idiomes: AnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Horari: 

D'abril a setembre:

  • De dimarts a divendres de 11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h.
  • Dissabte de 11.00 a 14.00 h (Visites amb cita prèvia).

D'octubre a març:

  • De dimarts a divendres d'11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h.
  • Dissabte de 11.00 a 14.00 h (Visites amb cita prèvia).
Vacances: 

Tancat de l'1 al 20 d'agost.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?