Ruta del Vi del Penedès · Oberts per tornar-te a rebre!

Bones notícies!

Establiments de la Ruta del Vi comencen a obrir les portes de nou! Estaran disponibles aplicant les mesures necessàries per garantir la seguretat de tots. Moltes ganes de tornar a rebre-us al Penedès!❤⁣

Consulta els allotjaments, restaurants, les botigues i els cellers, els espais culturals que ja han obert, esperant la teva visita!

El Penedès, enoturisme i molt més

El Penedès sempre ha estat a prop de casa teva i pot ser el lloc per retrobar-te amb la família, amb la natura, amb la llibertat i amb els grans plaers de la vida: el bon menjar i el bon vi!
Fes un cop d'ull a totes les coses bones que pots trobar just al costat de casa. El Penedès és enoturisme i molt més!

Wine Bars i terrasses entre vinyes

Els cellers et proposen una forma de gaudir del bon temps, l'aire lliure, de la posta de sol, el paisatge de les vinyes i una copa de vi. Què més pots demanar? Aquí tens les terrasses i wine bars on poder parar a fer una copeta i l'aperitiu i comprar els seus productes.

FAQs mesures COVID19

Recursos turístics, municipis i establiments turístics del Penedès estem preparats per rebre’t! Tenim moltes ganes de què puguis gaudir de nou de les experiències a l’aire lliure, de la Ruta del Vi, dels productes de proximitat i t’ho posem fàcil! Perquè estem a punt! Estem segurs!

Estem atents a totes les indicacions i recomanacions que ens arriben des de les administracions competents, som camaleònics i ens adaptem a les situacions en tot moment, i tot per vetllar per la teva seguretat i per la nostra. Les activitats turístiques al Penedès es reprendran segons la zona sanitària i segons la normativa vigent, complint amb els protocols de seguretat que s'indiquin.

Si vols visitar el Penedès, consulta les FAQs mesures · COVID19

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?