Suscríbete a nuestro boletín
¿Quieres estar al día sobre eventos, actividades y propuestas que tienen lugar en el Penedès?
L’Elisabeth i la seva família hi posen tot el cor i el sentiment per criar els galls com es feia abans, fins i tot incorporen granet de raïm a la dieta d’aquestes aus tan preuades. Conjuntament amb d'altres criadors treballen per perpetuar la raça Penedès. La seva és una granja petita i familiar i la cuiden amb molta cura, amb gran estima i passió.
La cuina de casa seva amaga una recepta singular. Amb el ritme de la calma: quietud, paciència i repòs cuinen el Gall del Penedès rostit amb prunes i pinyons. Els més petits; l’Oriol i la Mariona, ajuden sempre. A ells, també els agrada aquesta carn tan gustosa de paladar suau i únic.
El Jordi, company de l’Elisabet, normalment ha d’avisar l’Oriol perquè no s’atipi de pa que després no dinarà. Un cop el Jordi serveix i, com si es tractés de màgia, el silenci s’apodera de la taula. Ara és l’hora d’assaborir aquest magnífic menjar acompanyat d’un xarel·lo de primera!